Geschenken geven en krijgen, allebei even leuk......... 

Je favoriete geur altijd bij je: draadloos, compact en veelzijdig

Als veelzijdige allrounder is de mobiele vernevelaar de ideale geurbegeleider voor mensen die een veelbewogen leven leiden. Het compacte formaat van het draadloze apparaat past in gewone bekerhouders in auto's en heeft tegelijkertijd de capaciteit om kamers tot 20 m² te ruiken. De traveler begeleidt je de hele dag - beginnend aan de geurige ontbijttafel, via het motiverende woon-werkverkeer of tijdens de drukke (werk)dag tot een ontspannend bad in de avond.

Zachte ultrasone verneveling verspreidt uw favoriete geur in enkele ogenblikken en creëert in combinatie met warm witte "kaarslicht" verlichting een sfeervolle feel-good sfeer. Gemaakt van edel koolstofstaal met een roségouden look en hoogwaardig BPA-vrij plastic met een mat wit oppervlak, de Traveler is een solide geurapparaat voor alle situaties.

Het minimalistische design met zijn heldere vorm maakt het een stijlvol accessoire met tijdloze charme. Naast de subtiele sfeerverlichting dient het LED-lampje ook als gekleurd signaal, dat drie keer rood oplicht als de batterij leeg is en drie keer blauw als het waterreservoir leeg is.

De veelzijdige vernevelaar biedt 4 verschillende standen, die met een druk op de knop naar wens kunnen worden gewijzigd. Naast continue verneveling gedurende maximaal 4 uur kan er ook een kortstondige modus worden ingesteld, die het apparaat na 30 minuten automatisch uitschakelt. Optioneel is een 8-uurs intervalmodus beschikbaar, die elke 30 seconden of 5 minuten vernevelt met een pauze ertussen van dezelfde duur.

De krachtige Li-Ion batterij zorgt voor een draadloze looptijd van 3 uur voor onderweg. Het kan worden aangesloten op elke standaard USB-poort (bijv. notebook, USB-voedingseenheid) met behulp van de meegeleverde USB-kabel en binnen 4,5 uur volledig opgeladen. Daarbij blijft de vernevelaar te allen tijde klaar voor gebruik.

Deze unieke geurblokjes worden met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De geurblokjes zijn ideaal om kleine ruimtes zoals toilet en de kleding- of schoenenkast lekker te laten ruiken. Én perfect voor op het bureau, naast het bed of op de babykamer.

Druppel gemiddeld 3 tot 10 druppels etherische olie naar keuze op het geurblokje. De olie wordt geabsorbeerd door het poreuze materiaal en in de nabije ruimte verspreid. Omdat de onderkant vochtdicht is, lekken de geurblokjes niet. De geurblokjes kunnen onderling verschillen qua kleur en afwerking.
Met geurblokjes kun je kleine ruimtes (1 tot2 m2) op een veilige manier voorzien van een subtiele geur. De mogelijkheden van geurblokjes zijn onbeperkt: kinderkamer, hotelkamer, badkamer, kasten, auto, naast de pc, op het nachtkastje, etc. Kortom, op alle plaatsen kun je met dit geurblokje een aangename sfeer creëren. Het aromasteentje is tevens goed en eenvoudig te gebruiken in een infrarood sauna. Zet het geurblokje in een hoek van de cabine. Door de warmte zal de geur van de olie zich snel verspreiden in de cabine voor het gewenste effect.

In principe kan er steeds opnieuw olie op het geursteentje gedruppeld worden, ook als het een andere olie is. De geur van de eerder gebruikte olie gaat echter nooit helemaal weg. Wij adviseren om niet teveel geuren door elkaar heen te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld één geursteen voor etherische olie met een citrusgeur en één geursteen voor etherische olie met een houtgeur.

Terracotta hartje voor de geurverspreiding van essentiële oliën en geurmengsels.