Tijdens de workshop die geschikt is voor groepen van maximaal 6 personen, krijgt u informatie over de geschikte etherische olie en basisolie en het gebruik hiervan in de lichaamsverzorging. 

Een aantal geschikte oliën worden besproken, waarna u aan de slag gaat om de lichaamsverzorging naar keuze te maken aan de hand van basisrecepten. Aan het eind van de workshop neemt u uw creatie uiteraard mee naar huis om van de heerlijke geur en de verzorgende werking te kunnen genieten.

We maken gebruik van 100% zuivere, meestal biologische grondstoffen van een goede kwaliteit.

Onderstaande prijs is per persoon en voor de gebruike materialen. Voordat u reserveert kunt u contact opnemen om een datum en tijdstip te reserveren.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd!

De geuren van etherische olie maken herinneringen los en gesprekken komen op gang. 

Dit is een beleving voor een klein groepje mensen (maximaal 8), zodat iedereen zijn herinneringen kan delen en er tijd is om te genieten...

Ik kom op locatie en neem een ruim assortiment oliën mee van een goede, 100% natuurlijke en vaak biologische kwaliteit.

De prijs is per groep en voor mij duurt de bijeenkomst maximaal 2 uur, waarna ik mij stilletjes weer terug trek........

Een workshop voor kinderen waarin de geur, de kleur en de textuur van etherische olie en kruiden centraal staan.

Wat doet geur met jou? Bekend is het fenomeen dat je honger krijgt als je langs de warme bakker loopt. En wat gebeurt als je de brandnetel aanraakt?

Aan de hand van een paar veilige kruiden en etherische oliën gaan we op ontdekkingsreis waarbij wij gebruik maken van al onze zintuigen......

De bijeenkomst duurt maximaal 2 uur, waarbij de kinderen het tempo bepalen en wordt op locatie gehouden. Het maximale aantal per bijeenkomst is 15 kinderen.

Alvorens te boeken, verzoeken wij u om contact op te nemen om een datum en tijdstip te reserveren. Na betaling van de factuur is de reservering definitief.